Leemans, ons uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum zijn een aantal essentiële afdelingen ondergebracht waarop u als familie beroep kan doen.

Nadat de overledene is overgebracht naar ons funerarium, wordt deze in de verzorgingskamer met de beste producten verzorgd.  Na het wassen en verzorgen wordt de overledene mooi opgebaard. Aan de familie wordt daarna de gelegenheid geboden om bij hun dierbare aanwezig te zijn. Dit kan door het vastleggen van een afscheidsuur ’s avonds zodat ook vrienden, kennissen en buren de kans krijgen om een laatste groet te brengen of door het vastleggen van een tijdstip waarop enkel de familie in intieme kring afscheid kan nemen.

Buiten de verzorgingskamer, koelkamer en groetkamers bevinden zich in het gebouw ook de drukkerij, de burelen en een winkel.
In de winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan rouwartikelen waarmee u de uitvaart een persoonlijke uitstraling kan geven.
In de drukkerij zorgen wij ervoor dat het door de familie bestelde rouwdrukwerk met de juiste machine gedrukt wordt, zodat zowel rouwbrieven, bidprentjes als eventueel bedankingskaartjes zo snel mogelijk bij de familie bezorgd kunnen worden.

 

 

www.begrafenissen-leemans.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.