Diensten van uitvaartcentrum Leemans

Begrafenissen Leemans staat voor één kwaliteit : afscheid in respect.

Bij een overlijden wordt u geconfronteerd met een heleboel vragen en beslissingen die moeten genomen worden.  Wij zullen u begeleiden – al luisterend naar uw vragen en wensen – om tot een juiste uitvoering van de uitvaart te komen.  Of het nu gaat om een kerkelijke of burgerlijke uitvaart, een kleine gebedsdienst of een intiem afscheid, steeds zullen wij u de juiste middelen aanreiken om tot een door u gewenst resultaat te komen.

Natuurlijk helpen wij u ook met alle nodige administratieve zaken die bij een regeling voor een uitvaart horen.  Door bijvoorbeeld het verzamelen en het juist invullen van alle nodige officiële papieren zorgen wij ervoor dat de aangifte bij de burgerlijke stand van de gemeente van overlijden vlot verloopt zodat u snel over de noodzakelijke “uittreksels uit de overlijdensakte” kan beschikken welke u nodig heeft om bepaalde instanties op de hoogte te brengen (wij denken hier maar even aan bv. notaris, ziekenfonds, bank, etc.).

Ook praktische zaken zullen door onze diensten uitgevoerd worden.  Zo zullen onze medewerkers zorgen dat iedereen die mee de uitvaart verzorgd, verwittigd wordt (pastoor, diaken, crematorium,  gelegenheid voor de koffietafel, etc) alsook dat de begraafplaats op de hoogte wordt gesteld van dag en tijdstip van de uitvaart zodat alles optimaal geregeld is voor een vlotte teraardebestelling of begraving/bijzetting van de asurne.

Bestellen van bloemen, regelen van de koffietafel, regelen van de grafconcessie, etc.:wij zorgen er graag voor zodat u zich niet moet bekommeren om deze materiële zaken ! 

www.begrafenissen-leemans.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.